SET WC BOCCHI – TAORMINA ARCH

Kodi produktit: 1017-xxx-0129 Kategoritë: , ,

Përshkrimi produktit

Seti Taormina ARCH, përfshin WC dhe shkarkuesin e ujit.

Kryen procesin e larjes duke shkarkuar 2.5/4 L ujë.

SKEDA TEKNIKE:

BOCCHI-Taormina-WC-SOSPESO-Skede Teknike

Të ngjashme

Show Room 1

GUÇE STORE

Show Room 2

Shopping Cart