KAPAK WC BOCCHI – A0325

Kodi produktit: A0325-xxx Kategoria:

Përshkrimi produktit

Kapak WC Bocchi, i përshtatshëm për WC Bocchi, seria ETNA.

I përbërë nga material duroplastik dhe shumë i lehtë për tu pastruar.

Të ngjashme

Show Room 1

GUÇE STORE

Show Room 2

Shopping Cart