GUCE STORE

RRETH NESH

GUÇE Store Sh.p.k., kompani me më shumë se pesëmbëdhjetë vjet eksperiencë në tregun shqiptar për paisje elektroshtëpiake, hidrosanitare, aksesorë, etj.

Qellimi

Shërbimi dher perkushtimi ndaj klientit në një mënyrë profesionale dhe të shpejtë.

Hidrosanitare BOCCHI - ngjrye floriri

E ardhmja jonë

Krahas parterizimit aktual me markat me të njohura botërore në fushën e hidrosanitareve dhe elektroshtepiakeve, Guce Store ka si qellim shtrirjen në cdo rajon të Shqiperisë .

Shopping Cart