KAPAK WC BOCCHI – A0320

Kodi produktit: A0320-xxx Kategoritë: , , ,

Përshkrimi produktit

Kapak WC Bocchi.

I përbërë nga material duroplastik dhe shumë i lehtë për tu pastruar.

Të ngjashme

Show Room 1

GUÇE STORE

Show Room 2

Shopping Cart