Previous slide
Next slide

Produkte:

AEG Logo
E themeluar në Berlin të Gjermanisë, në vitin 1883, kompania Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft AG (AEG; 'General electricity company'), gjatë gjysmës së parë të shekullit 20, kompania është renditur një ndër kampanitë lider botëror në fushën e inxhinierisë dhe të produkteve elektrike dhe elektronike.
Që prej vitit 2016, GUÇE Store, është partner dhe distributor i autorizuar për shitjen e pajisjeve elektroshtëpiake AEG.
GUCE partner
BOCCHI ITalia Hidrosanitare
Falë një eksperience 70 vjeçare, kompania Italiane BOCCHI, është markë lider në sektorin prodhimit të produkteve hidrosanitareve. Që prej themelimit, në vitin 1950, misioni i kompanisë BOCCHI nuk ka ndryshuar: kreativ, inovacion, dhe përkujdesje të veçantë në cilësinë e produktit.
Që prej vitit 2005, GUÇE Store, është partner dhe distributor eskluziv ë për tregtimin e produkteve hidrosanitare BOCCHI për Shqipërinë dhe rajonin.
Guce partner
Electrolux Apliances
E themeluar në Suedi, në vitin 1919 nga sipërmarrësi Axel Wenner-Gren, Electrolux është një ndër kompanitë lider botëror, që për më shumë se 100 vite ka sjellur pranë konsumatorëve produkte elektroshtëpiake të një standardi të cilësie dhe dizanji. Në vitin 2020, Electrolux është renditur si prodhuesi i dytë më i madh në botë, në prodhimin e pajisjeve elektroshtëpiake.
Që prej vitit 2015, GUÇE Store, është distributor i autorizuar për shitjen e pajisjeve elektroshtëpiake Electrolux.
GUCE partner

Distributor i autorizuar i markave:

Dyqanet "GUÇe STORE" NË Tiranë

Show Room 1

GUÇE STORE

Show Room 2

Përmbledhje
product image
Vlerësimi i Prodhuesit
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 29 votes
Marka
BOCCHI
Emërtimi i Produktit
Hidrosanutare
Shopping Cart